Dank voor uw bezoek aan de website van Head Personeelsdiensten. Bent u op zoek naar een baan? Wilt u van bestaande baan veranderen? Of wilt u weten onder welke condities en beloningen u bij Head Personeelsdiensten kunt werken?

Weet dan dat er via Head Personeelsdiensten goed voor u wordt gezorgd in de vorm van tijdig salaris, keurige huisvesting en de ruimte voor aanvullende vakopleidingen. Wat uw wens ook is, bij Head Personeelsdiensten zult u een begripvol en luisterend oor vinden.


Bekijk de vacatures

Uw voordelen

Met Head Personeelsdiensten werkt u aan uw eigen ontwikkeling. Bijvoorbeeld via de vele opleidingsmogelijkheden, het opdoen van gerichte ervaring en het realiseren van salarisverbetering. Omdat bij Head Personeelsdiensten uw inzet, kennis en kwaliteiten op de juiste waarde wordt geschat.


Nederlandse les

Indien gewenst neemt u deel aan de cursus Nederlands voor beginners. Head Personeelsdiensten beheert hiervoor een scholingsfonds dat wordt besteed aan de ontwikkeling van de in dienst zijnde flexwerkers. Deelname voor u is dus gratis.

Vervoer

Indien u in een andere plaats woont, dan verzorgt Head Personeelsdiensten in samenspraak met u het vervoer van en naar de werkplek.

Zorgverzekering op maat

Wanneer u bij Head Personeelsdiensten als uitzendkracht werkt, kunt u zich aanmelden voor de collectieve zorgverzekering ‘HollandZorg’. Deze speciale verzekeringsmaatschappij voor arbeidsmigranten hanteert lagere premies dan wanneer u zelf een verzekering afsluit. Ook betaalt u geen eigen risico. Head Personeelsdiensten draagt dan zorg voor de inhouding van de juiste premies. (Via Head Personeelsdiensten bent u uitstekend verzekerd bij een speciale zorgverzekering voor grensarbeiders.)

HollandZorg website »

Veiligheid en kleding

Head Personeelsdiensten zorgt ervoor dat u wordt voorzien van de benodigde werkkleding en eventuele andere voorzieningen om uw werk veilig en accuraat te kunnen uitvoeren.

Huisvesting

Head Personeelsdiensten is geaccrediteerd door de Stichting Normering Flexwonen. Dit betekent voor u dat de ter beschikking gestelde woning voldoet aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten. De handhaving op deze norm wordt jaarlijks gecontroleerd.

Pensioen

Head Personeelsdiensten is ook aangesloten bij Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten (StiPP). Elke medewerker van 21 jaar en ouder wordt na 26 gewerkte weken hiervoor automatisch aangemeld.

StiPP website »

SBB

Head Personeelsdiensten staat officieel geregistreerd bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Deze organisatie helpt bijvoorbeeld leerlingen die op zoek zijn naar een stageplek. Meer informatie hierover vindt u op www.stagemarkt.nl.

Stagemarkt website »

Ik zoek werk

Head Personeelsdiensten is altijd op zoek naar mensen die van aanpakken houden. Hebt u bij de vacatures geen passende functie gevonden? Neem dan toch contact op. Want het is goed mogelijk dat er morgen wél een geschikte job voorbij komt.


Meer weten over het sollicitatie proces?

Open sollicitatie

U wilt zich inschrijven als werkzoekende?
Stuur dan een mail naar naar recruitment@headpersoneelsdiensten.nl

Of schrijf u snel en eenvoudig kosteloos in door aanmelding via het invulformulierUpload hier uw CV, sollicitatiebrief, motivatie of andere bestanden.

De bijlages mogen maximaal 4mb zijn per bestand.