U bent uitgenodigd voor een gesprek.
Om u goed te kunnen voorbereiden leest u hier de voorgang van de procedure.

Eerste gesprek

Het eerste gesprek verloopt via een consulent, manager, senior medewerker dan wel in combinatie met iemand van de opdrachtgever. Afhankelijk van de zwaarte van de functie vindt er een competentietest plaats.


Tweede gesprek

Het tweede gesprek vindt meestal plaats op de locatie waar u eventueel uiteindelijk komt te werken. Tijdens dit gesprek worden veelal de arbeidsvoorwaarden besproken. Zijn alle partijen ook na het tweede gesprek nog steeds enthousiast, dan werkt Head Personeelsdiensten een passend arbeidsvoorstel ter bespreking voor u uit. Na overeenstemming over de arbeidsvoorwaarden wordt het contract voor u opgesteld.


Selectieprocedure staf en specialisten

Bij leidinggevende of specialistische functies kent de selectieprocedure mogelijk extra rondes. Denkt u hierbij aan een competentiegericht interview, een competentietest of een assessment. Dit aanvullende traject is bedoeld om uw (management)potentieel op zorgvuldige wijze naar waarde te kunnen inschatten.


Integriteitswaarborg

Head Personeelsdiensten hecht veel waarde aan integriteit. Neem daarom bij het eerste gesprek alvast uw paspoort of ander geldig ID-bewijs mee. Eventueel aangevuld met uw originele diploma’s en certificaten. Bij een vervolg spreekt Head Personeelsdiensten altijd met minimaal twee, zo recent mogelijke referenties van u.


Gedragsverklaring

Sommige functies, met bijvoorbeeld vertrouwelijke informatie, verlangen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Deze Verklaring Omtrent Gedrag heet in de volksmond ‘bewijs van goed gedrag’ en wordt verleend door het ministerie van Justitie. Indien een Verklaring Omtrent Gedrag gewenst is, ontvangt u reeds tijdens het sollicitatiegesprek een aanvraagformulier.

Meer informatie

Stuur uw aanvraag per mail naar:
evandilst@headpersoneelsdiensten.nl of bel 085- 489 74 00.

Stel uw vraag en ontvang per omgaande antwoord.