Privacyverklaring HEAD Uitzendbureau B.V.

24 mei 2018

Uw privacy is voor HEAD Uitzendbureau B.V. van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de nieuwe AVG privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij website https://www.headpersoneelsdiensten.nl allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met HEAD Uitzendbureau B.V.

Ons website-adres is: https://www.headpersoneelsdiensten.nl.

Wie zijn we

Wij zijn HEAD Uitzendbureau B.V.

HEAD Uitzendbureau B.V. is gevestigd te Leerdam, Pfinztalstraat 8, 4143JB.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen

Wij verzamelen persoonsgegevens van:

  • Bezoekers van onze website

als u onze website bezoekt of solliciteert via onze website, verzamelen we informatie gerelateerd aan het type apparaat, browser en hoe u onze pagina’s bezoekt. Deze informatie helpt ons om de website te verbeteren, voor uw gebruiksgemak en om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, maken wij gebruik van een beveiligde SSL-certificaat. (Secure Sockets Layer) Hiermee worden alle informatie tussen u en onze website afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoert.

  • Relaties, sollicitanten, (potentiële) klanten, zzp-ers en flexwerkers

Wij verzamelen gegevens voor bemiddeling, payroll, uitzenden, detachering, doorleen, werving & selectie, planning en administratie.

Deze gegevens gebruiken wij:

  • om overeenkomsten wettelijk uit te kunnen voeren;
  • om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen.

Momenten van wanneer wij gegevens verzamelen

  • als u onze website bezoekt;
  • als u gegevens achterlaat via onze contactformulieren;
    • De gegevens die wij ontvangen vanuit onze contactformulier blijft alleen in ons systeem en kan ten allen tijden op verzoek gewist worden. Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.
  • Social Media, zoals Facebook en LinkedIn.

Cookies

Google Analytics cookies
Met analytische cookies verzamelen wij met behulp van derden statistieken over het gebruik van onze website door de gebruikers. Door websitegebruik te meten kunnen we onze website blijven verbeteren in het voordeel van onze gebruikers.

De verzamelde informatie wordt verwerkt in statistieken en wordt door ons gebruikt om onze website te optimaliseren zodat we jou nog beter van dienst kunnen zijn. De verzamelde informatie wordt door ons niet gebruikt om jou, als persoon, te identificeren.

Voor het analyseren maken wij gebruik van de webanalyse-tools Google Analytics, aangeboden door Google. De cookies van Google Analytics stellen ons onder meer in staat om te zien hoe vaak onze website wordt bezocht en welke pagina´s van onze website het vaakst worden bekeken zodat wij onze diensten kunnen verbeteren. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Hoe wij persoonsgegevens delen

Uw persoonsgegevens kunnen gedeeld worden met

  • handelsnamen van HEAD Uitzendbureau B.V.;
  • onderaannemers en zakelijke relaties (zoals gegevensverwerkers);
  • cursus/opleidingsinstituten & certificeringen, consultants, advocaten, auditors, ICT bedrijven;
  • klanten van HEAD Uitzendbureau B.V.
  • Verzekeraar;
  • Pensioenfonds;

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;
  • het laten corrigeren van fouten;
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • intrekken van toestemming;
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Onze contactgegevens

HEAD Uitzendbureau B.V.

Pfinztalstraat 8

4143JB Leerdam

085-4897-400

info@headpersoneelsdiensten.nl